‘Jozef en Tara’ in Hal 25

In april 2016 speelde ik in ‘Jozef en Tara- Een publiek geheim’. Het is een locatievoorstelling, gemaakt in HAL 25, culturele broedplaats in Alkmaar.  Het gaat over de vijftiger Jozef die verliefd wordt op Tara. Tara is net 17. Over een liefde die niet mag en waar iedereen iets van vindt.

“Ik houd ervan stukken te maken die wringen.” aldus theatermaakster Tamara Roos. “Er moet een conflict zijn dat ongemakkelijk voelt.” Met haar nieuwe productie ‘Jozef en Tara – Een publiek geheim’ zoekt Roos onder meer naar de morele grenzen van liefde.  

De voorstellingen op 9,10, 15 en 16 april zijn inmiddels achter de rug. Fijn om te doen en een succes voor de hele cast. Hier de recensie

Zie ook: Jozef en Tara en Facebook

 

3 gedachten over “‘Jozef en Tara’ in Hal 25”

 1. hi Gerard,
  Heb net je website bekeken en ben onder de indruk. Ook voor mij is taal zeer belangrijk en heb ontdekt dat je moerstaal toch een aantal lagen heeft, die met de communicatie in een andere taal (in mijn geval engels) behoorlijke misverstanden kan opleveren.
  Het hangt dan uiteindelijk af van de empathie van de ander of je elkaar begrijpt.
  Zoals je weet ben ik altijd een groot bewonderaar geweest van Freek de Jonge met name hoe hij met taal manouvreert.
  Wens je veel succes in alles wat je doet.
  Neef Henk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.