Dit doe ik

Na studies Nederlands en Theaterwetenschappen ben ik in 1988 gaan werken als provinciaal toneel adviseur voor het amateurtheater in de provincie Noord-Holland. Daarna volgde nog vele carrièresprongen maar coaching, lesgeven en schrijven bleven altijd een constante. Vanaf 2010 doe ik dat onder mijn eigen noemer DasPasTaal.

Ik schrijf en bewerk theaterteksten, coach regisseurs en schrijvers en zet samen met kunstenaars met en zonder vluchtelingachtergrond kunstprojecten op. Daarnaast geef ik als gecertificeerd NT2-docent les aan mensen die Nederlands als tweede taal leren. Leer ik zelf ook weer veel van, doordat je met nieuwe oren naar je eigen taal gaat luisteren.

Ik ben niet een “out of the box” denker, want volgens mij is er geen ‘box’. Die beperking brengen we zelf aan. De wegen in subsidieland / crowdfunding ken ik op mijn duimpje. Alle projecten die ik deed in het verleden werden in voldoende mate financieel ondersteund.

Ik verdeel mijn werk over drie gebieden